tiistai 30. elokuuta 2011

Pietarista hei!

Kaikkien vaikeuksien jalkeen ilmeisesti onnistuimme kirjautumaan sisaan blogiin. Vaikeusastettai lisaa kyyrillinen keybord, eli kaiiki pistet puuttuvat tekstista kirjainten paalta.
Eli terveisia Pietarista! Paiva alkoi sateessa, mutta onneksi meilla oli bussikuljetus hotelliin. Ja silla valin onneksi aurinko tuli esiin, ja paiva oli suorastaan lammin. Virallinen vierailukohde, maannosmuseo, loytyi pienen harhailun ja korttelinkierron jalkeen. Museo oli mita hienoin!

Kaikkien erilaisten profiilien lisaksi maaperan syntymista oli elavoitetty luolastolla, jossa luurasi viime Maaperatieteen paivien virallinen logokin. Kuvakin tulee tanne, mikali se onnistui. Taman jalkeen oli vapaamuotoista kaupunkiin tutustumista.


Huomenna jatketaan...

Tanaan retkelaiset ovat saaneet erittain runsaan aamiaisen (joka huuhdeltiin alas venalaiseen tapaan ssshhhamppanjalla) jalkeen vapaasti tutustua kaupunkiin. Paiva suurkaupungissa on ollut hieno!! Vaikkakin sateinen - taas. Tanaan kaytiin maan alla vain metrossa. Kaikki retkelaiset ovat jo loytaneet takaisin hotellille, myos Pentti, ja kohta paasemme bussilla satamaan. Innolla odotamme jo illan tanssiesitysta. Pietari on ehdottomasti kaymisen tai vaikka ihan pidemmankin olemisen arvoinen kaupunki.

Ei kommentteja: